ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi

Dr. Muzaffer KARATAŞ - Okul Müdürü

1982 Adıyaman/Kahta doğumlu. İlkokul ve lise öğrenimini Kahta’da tamamladı.2004 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans bölümünden mezun oldu.

2013 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi “Eski Türk Edebiyatı” alanında Yüksek Lisansını tamamladı.2021 yılı Dicle Üniversitesi “Eski Türk Edebiyatı” alanında Doktora eğitimini tamamladı. Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayımlanmış makaleleri, sempozyum bildirileri ve kitap çalışmaları vardır.

Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Turizm Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi değişik okullarda Müdür yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

01.10.2019 tarihinde okulumuz müdürlüğüne atanan Muzaffer KARATAŞ , evli ve üç çocuk babasıdır.